ÎN CURÂND
Tabăra VIAȚA la țară
Pregătește-te pentru o vară cu aventură și patrimoniu
VIAȚA la țară este o tabără de zi concepută pentru copiii care locuiesc în zonele în care se dezvoltă ecoturismul și care provin din familii care nu își permit să plătească activități de vacanță pentru ei.

Costurile de organizare și derulare a taberei (materiale pentru activități, pregătirea animatorilor, lider de tabără cu experiență, pachet de tabără pentru fiecare copil, masă) sunt asigurate de Fundația Noi Orizonturi, prin parteneriatul cu PEPCO România.

În vara 2021 susținem organizarea a cinci tabere VIAȚA la țară în comunități rurale care sunt situate în destinații de ecoturism din România.
Cum ajungem să fim parteneri?
Mobilizează parteneri din comunitate
Antrenează animatori centre de vacanță
Lucrează cu noi în planificare
Condu 6 zile de activități pentru copiii din comunitate
Newsletter
Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră. Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Program dezvoltat de

Sponsor principal

Partener Strategic

VIAȚA la țară este un proiect inspirat și dezvoltat din GreenIMPACT - Educație pentru ecoturism – locul unde tinerii învață să aprecieze patrimoniul local

Contact

Ai nevoie de mai multe informați?
Suntem la un click distanță: